Linda-Domburg.reismee.nl

Neeltje Jans

Ook vandaag konden de zomerjurkjes weer ujit de kast. S'ochtends had ik er nog een vestje over gedaan, maar zodra ik buiten was wist ik al dat die meer in mijn tas zou zitten dan dat ik hem aanhad. Eerst benik met wendy naar de C1000 gegaan om weer een paar boodschappen te halen ons hoofddoel was lekkere broodjes voor ons uitstapje. Toen we naar de winkel reden zagen we al een stukje van de markt waar we daarna naar toe zijn geweest, toch even een stukje van domburg zelf, eric is niet meer mee geweest hij vond er eentje wel genoeg....hahaha. Ik had een strandtas en een leuke broek gekocht maar die bleek niet te passen dus wij snel terug maar geld kon hij niet terug geven, ik kon er alleen iets anders voor halen. Op dat moment baalde ik wel even want zoveel ander leuke dingen had ik nog niet gezien. Maar toch kwam ik al snel een andere leuke broek tegen lekker los model met stiek bovenin, altijd lekker een relax broek. Daarna snel terug naar het huisje. Samen hebben we onze lunchpakketjes klaargemaakt en zijn we vertokken naar neeltje jans. Ik wist nog niet echt wat we hier van konden verwachten maar het was echt super gaaf. Er was een grote waterspeeltuin, waarbij je zelf allerlei sluisen kon open en waterraden kon laten draaien, een rondvaartboot, een 3D film en een walvissen expositie. Verder waren er ook zeeleeuwen en zeehonden aanwezig. Die zeeleeuwen maken echt een herrie je hoorde ze over het hele park, ze zaten in een groot zwembad en kwamen ook mooi even met hun kopjes poseren voor de camera.....ze houden wel van aandacht. De zeehonden waren een stuk rustiger, we zijn gaan kijken toen ze werden gevoerd. Hun verzorgster liet ze ook verschillende kunstjes doen, zoals ronddraaien en springen, handen klappen, en even over de rand hobbelen dit vond ik echt het mooiste gedeelte aan dit park. Ik heb dan ook een heel lief zeehondje gekocht en een soort vuurtorentje. De rest van het park was mooi aangekleed met informatie over de geschiedenis van neeltje jans en de deltawerken enz. Rond een uur of vier zijn we weer terug naar het huisje gegaan om te gaan eten. Het avondeten bestond uit aardappelen, (zeelandse valess) , en een roermix van erwten, mais en chapiongs, en ik kan je zeggen dat heeft weer erg goed gesmaakt. We waren het er alledrie over eens dat we vanavond niet veel meer zouden doen, daarom typ ik nu alvast mijn verslagje. Dadelijk ga ik met wendy een film op tv kijken 'creul intentions', en daarna word het waarschijnlijk op tijd naar bed. We zijn namelijk van plan om morgen naar Drievliet / scheveningen te gaan en dat word vast weer vermoeiend genoeg......maar dat zal je morgen wel lezen.

Ma

Goh wat hebben jullie toch al veel gezien in jullie vakantie het is net of jullie al veel langer wegzijn dan pas een paar dagen.
Ik las inderdaad op de site van Neeltje Jans dat als je Zeeland bezoekt je dat niet mag missen.
Leuk ook de foto's van de zeehondjes en zo van dichtbij.

Ik lees ook dat je je valless heb gevonden dus jij kan ook weer door.
Veel succes met filmkijken (als je nu nog aan het kijken bent) en veel succes met wat je morgen weer gaat doen.

Ik moet jullie nog bedanken voor de vakantiekaart die we vandaag van jullie binnen kregen, erg leuk.

Groetjes en voor straks Welterusten